Lagring och utvärdering av färdskrivardata

Idha Online hjälper transportföretag med hantering av data från digitala färdskrivare, allt från filuppladdning till lagefterlevnad.

Utökat förarstöd

Nu kan alla dina förare använda Idha Online ute på vägarna. Med hjälp av förarinloggningen i Idha Online blir det nu enkelt att digitalt administrera, signera och hantera överträdelser, allt för att slippa onödigt pappersarbete.

 • Direktrapportering och digital signering av överträdelser
 • Bekräftelse- och kommentarsfunktion för att stödja förare vid överträdelser
 • Inrapportering av undantagen körning, verkstadsbesök och exceptionella omständigheter mm.

Enkelt att byta till Idha Online

Att byta system för lagring och utvärdering av färdskrivardata är ingen stor utmaning, iallafall om du byter till Idha Online, vi har kunnig personal och processer på plats för snabbt och smidigt byte. Vi har lång erfarenhet från att flytta kunder från samtliga färdskrivarsystem till Idha Online.

Ett urval av nöjda kunder

 • Kent Davidsson
  Kent Davidsson
  "Har använt IDHA-online dagligen sedan 2015. Ett bra analysprogram som gör jobbet enkelt och snabbt"
  Handläggare kör- och vilotider
  Frigoscandia Åkeri AB

Kort om Idha Sweden

Idha Sweden AB grundades 2007 för att utveckla och sälja mjukvarulösningar för att stödja åkerier och verkstäder i deras hantering av digital färdskrivardata. Samma år som Idha Sweden grundades var vi också de första att lansera ett webbaserat system för lagring och utvärdering av färdskrivardata, bara året innan hade den digitala färdskrivaren lanserats i EU och sakta men säkert börjar de analoga färdskrivare att fasas ut.

Idag mer än 15 år senare har de digitala ersatt de analoga färdskrivarna och Idha Sweden är störst i Norden på system för digitala färdskrivare med stark tillväxt även i resten av Europa.

Redan från start ville vi förenkla arbetet med digitala färdskrivare, automatisera det som går, öka kunskapen och minska antalet överträdelser samt låta kunden själv känna att de har kontroll på situationen. Trenden är tydlig, under årens lopp har vi sett att våra kunder har minskat antalet överträdelser med 90 % eller mer.

Kort om Idha Sweden

Starta testperiod - kostnadsfritt

Testa Idha Online och se om det funkar ditt företag.

 • 1

  Skapa konto

  Fyll i dina uppgifter, beställ eventuell kopieringsutrustning och starta ditt konto.

 • 2

  Ladda upp

  Konfigurera hårdvara och ladda upp dina filer. Idha Online lägger automatiskt till förare och fordon.

 • 3

  Logga in

  Nu är du igång! Vi guidar dig genom systemet och ser till att allting blir rätt.